Home / Bricks Challenge / ALLEEN VOOR LEERLINGEN VAN SCHREUDER – Bricks Challenge Schreuder

ALLEEN VOOR LEERLINGEN VAN SCHREUDER – Bricks Challenge Schreuder

Deze cursus is alleen toegankelijk voor leerlingen van Schreuder.
In september start een serie van 10 lessen Bricks Challenge bij Schreuder! Het hoogtepunt van iedere les is het bouwen, verbeteren van en spelen met een model dat het wetenschappelijke onderwerp van de les ondersteund met behulp van LEGO® en Technic LEGO®.

Tijdens de les krijgen de kinderen een korte theoretische uitleg over onder andere versnellingen, centrifugale krachten, Newton’s wetten en nog veel meer. Vervolgens maakt elke deelnemer tijdens de lessen gebruik van onze unieke Young Engineers kit die speciaal voor dit doel is ontwikkeld. Er zijn meer dan 45 verschillende bouwmodellen dus voldoende om een heel schooljaar elke week nieuwe lessen aan te kunnen bieden.

Bricks Challenge - Instituut Schreuder Winter 2018

Registreren voor het eerste semester van de Bricks Challenge.
  • Inschrijf gegevens

    Tien lessen voor € 150,00 Wekelijkse lessen waarin telkens een ander wetenschappelijk onderwerp op een leuke manier wordt behandeld en vervolgens met een zelfgebouwd gemotoriseerd LEGO model wordt uitgelegd.
  • € 0,00
  • Na bevestiging van de inschrijving zal er een factuur worden toegezonden die per online bankieren kan worden overgemaakt.

Probeer ook

Cursus RoboBricks Kinderkookkafe – Winter 2018

Start: 01 februari 2018. Leeftijd: 9-12 jaar. Wanneer: 8 lessen, elke donderdag van 18:00 tot 19:15 uur. …