Home / Bricks Challenge / Bricks Challenge Volksuniversiteit Lente 2018

Bricks Challenge Volksuniversiteit Lente 2018

Start: 12 mei Leeftijd: 6 – 11 jaar. Wanneer: Elke zaterdagochtend 11:00 tot 12:15 uur. Waar: Stadsplein 97, 1181 ZM Amstelveen.

We gaan weer bouwen deze lente! Tien weken lang leren over interessante wetenschappelijke principes en deze principes in het echt zien in de spannende modellen die we gaan bouwen met Technic LEGO®. Maak plezier en raak geïnspireerd door de instructeur en de andere bouwers waarbij je ook nog eens spelenderwijs kennis maakt met wetenschap en techniek.

Omdat we weer nieuwe modellen gaan bouwen, kunnen zowel nieuwe bouwers als ervaren bouwers meedoen met deze cursus! 

young-engineers-lego-challenge-150x150Het hoogtepunt van iedere les is het bouwen van een model dat het onderwerp van de les ondersteund met behulp van LEGO® en Technic LEGO®. Tijdens de les krijgen de kinderen een korte theoretische uitleg of onder andere versnellingen, centrifugale krachten, Newton’s wetten en nog veel meer.
Vervolgens maakt elke deelnemer tijdens de lessen gebruik van onze unieke Young Engineers kit die speciaal voor dit doel is ontwikkeld. Er zijn meer dan 40 verschillende bouwmodellen dus voldoende om een heel schooljaar elke week nieuwe lessen aan te kunnen bieden.

 

Probeer ook

Bricks Challenge AICS Monday – Spring 2018

This course is for students of the AICS. Start: 28th of May, 8 lessons Age: 6 …