Home / Zomerkamp / VOL! Zomerkamp 24 juli t/m 27 juli 2017 – Buitenveldert

VOL! Zomerkamp 24 juli t/m 27 juli 2017 – Buitenveldert

Dit zomerkamp is helaas al helemaal vol. Er is nog een zomerkamp in Buitenveldert van 31 juli t/m 3 augustus, 21 t/m 24 augustus en 28 t/m 31 augustus. Schrijf je in via deze link!

Waar: Buitenveldert, Huis van de Wijk – Buitenveldert – Dynamo Arent Janszoon Ernststraat 112, 1082 LP Amsterdam.
Young Engineers zomerkampen draaien om de wereld van wetenschap en bouwkunde. Naast het bouwen van dieren, auto’s, pretpark attracties en andere geweldige modellen met LEGO® stenen, gaan we ook spelletjes doen, buiten spelen, informatieve filmpjes bekijken en vooral veel plezier maken.

Net als de rest van de activiteiten van Young Engineers, brengen ook onze zomerkampen zowel plezier als kennis.

Nieuwe zomer bouwmodellen
Het zomerkamp programma is speciaal afgestemd op zowel kinderen die nog niet eerder met ons les programma of workshops in aanraking zijn geweest als onze doorgewinterde LEGO Challenge bezoekers van het afgelopen jaar. We bouwen alleen nieuwe zomer modellen dus ook al heb je een heel jaar ons LEGO Challenge programma gevolgd dan zal je geen modellen gaan herhalen.

Daarbij gaan we ook verschillende LEGO sets combineren om in team verband mega projecten te bouwen zoals een hoge hijskraan, een echt werkende plotter en het nieuwe strandbeest.

Probeer ook

Young Engineers en Vinea organiseren Smart Camps!

Wil je een keer echt weg en op vakantiekamp lekker de hele dag met LEGO …