Home / Vacatures / Bricks Challenge Instructeur

Bricks Challenge Instructeur

Het Bricks Challenge lesprogramma is een educatief programma voor kinderen van 6- 12 jaar waarbij je spelenderwijs wetenschap, techniek en bouwkunde onderwijst met behulp van gemotoriseerde LEGO® . We zoeken een leuke trainer die dit programma met enthousiasme kan overbrengen aan kinderen op basisscholen, in buurtcentra en in de vakanties.

Na een korte theoretische uitleg, gaan de kinderen een model met LEGO® bouwen waardoor ze de zojuist opgedane kennis, direct in de praktijk toetsen en verbeteren. Je helpt kinderen met het verbeteren van motorische vaardigheden, oplossend nadenken, creativiteit en ruimtelijk inzicht.

Als instructeur bereid je elke les goed voor aan de hand van ons handboek zodat je het wetenschappelijke principe uit kunt leggen. Tijdens de les help je kinderen met het bouwen en verbeteren van hun modellen, stimuleer je het oplossend nadenken, de creativiteit en het ruimtelijk inzicht van je leerlingen.

Je hoeft niet een super LEGO® bouwer of techneut te zijn. Wel is het belangrijk om de kinderen te kunnen uitdagen. Je krijgt van ons een 3 daagse training om je LEGO® bouwvaardigheden en je wetenschappelijke en technische kennis up to date te krijgen zodat je de Bricks Challenge lessen vol vertrouwen kunt geven.

Beschikbaarheid

We opereren van maandag t/m zondag voornamelijk in de middag uren in Amsterdam en Amstelveen.

Vergoeding

We bieden een marktconform salaris en bieden een bonus regeling als je nieuwe locaties, verjaardagen, workshops of extra kinderen weet te boeken/recruteren. Je kan in loondienst of als freelancer aan de slag.
Kilometer en parkeer vergoeding voor gebruik eigen auto.

Wat we zoeken

Je moet echt een passie hebben voor het begeleiden van kinderen. Ervaring met lesgeven/begeleiden met kinderen is een groot voordeel.
Sterke communicatievaardigheden (Engels en Nederlands).
Beschikking tot eigen auto en in bezit van rijbewijs.
Woonachtig in Amsterdam of Amstelveen
Minstens 15 uur per week kunnen werken in Amsterdam en Amstelveen.

Gewenste start datum

September 2017

Probeer ook

Instructeur Bricks Challenge Verjaardagsfeestjes

Young Engineers organiseert spannende en speciale verjaardagsfeestjes voor kinderen waarbij zij een mooi model bouwen …