Home / Uncategorized / Instructeur Bricks Challenge Verjaardagsfeestjes

Instructeur Bricks Challenge Verjaardagsfeestjes

Young Engineers organiseert spannende en speciale verjaardagsfeestjes voor kinderen waarbij zij een mooi model bouwen met LEGO®. Zodra het model eenmaal gebouwd is, is het natuurlijk nog leuker om ermee te spelen! De jarige mag kiezen uit één van de vele modellen die we aanbieden. Tijdens de verjaardag verzorgt de instructeur voor elk kind een Young Engineers kit, dus iedere gast zal zijn of haar eigen LEGO® model kunnen bouwen. En natuurlijk spelen we ook spelletjes en zingen we verjaardagsliedjes.

Voor deze verjaardagsfeestjes in de omgeving van Amsterdam en Amstelveen zoekt Young Engineers een instructeur. Na een korte theoretische uitleg, gaan de kinderen een LEGO® model bouwen waardoor ze de zojuist opgedane kennis, direct in de praktijk toetsen en verbeteren. Je helpt kinderen met het verbeteren van motorische vaardigheden, oplossend nadenken, creativiteit en ruimtelijk inzicht.

Beschikbaarheid
We opereren van maandag t/m zondag voornamelijk in de middaguren in Amsterdam en Amstelveen.

Vergoeding
We bieden een marktconform salaris en bieden een bonusregeling als je nieuwe locaties, verjaardagen, workshops of extra kinderen weet te boeken. Je kan in loondienst of als freelancer aan de slag.

We bieden kilometer- en parkeer vergoeding voor gebruik eigen auto.

Wat we zoeken
We zoeken een instructeur met passie voor het begeleiden van kinderen. Ervaring met lesgeven/begeleiden met kinderen is een groot voordeel. Als je het daarnaast ook nog leuk vindt om met technisch LEGO® te werken is dit misschien wel de bijbaan voor jou. We zoeken iemand met:
Sterke communicatievaardigheden (Engels en Nederlands).
Beschikking tot een auto en in bezit van rijbewijs.
Woonachtig in Amsterdam of Amstelveen

Gewenste startdatum
September/Oktober 2017

Geen LEGO bouw ervaring of wetenschappelijke of wiskundige voorkennis nodig.

Probeer ook

Robo Bricks workshops in de Bibliotheek Zuid Kennemerland

Op woensdag 3 januari organiseren wij in samenwerking met de bibliotheek Zuid Kennemerland twee Robo …