google-site-verification: google86dc49fc76cfe84d.html

SCRUM Challenge

This article in english

Een introductie tot SCRUM met behulp van LEGO®

Workshop tijd: 1 dag
Waar: op locatie komen we bij u langs
Benodigde materialen: LEGO® kits en alle toebehoren worden verzorgd
Aantal deelnemers: minimaal 4 maximaal 16

SCRUM is een populaire filosofie waarbij je afscheid neemt van het idee dat je projecten van tevoren rigide tot in het kleinste detail kunt uitstippelen en voorspellen. SCRUM of Agile is een manier van werken die voor allerlei soorten veranderingen en projecten toepasbaar is.

scrumlegoSCRUM komt uit de ICT wereld waarin grote projecten vaak mislukken of eindeloos uitlopen door ouderwetse aanpak. Vandaag de dag wordt SCRUM ook steeds meer gebruikt in grote en middelgrote organisaties voor veranderingstrajecten en projecten.

Spelenderwijs leren

De beste manier om iets te leren is als je gemotiveerd bent en je het geleerde direct toe kan passen. Uit onze ervaring is gebleken dat iedereen heel positief reageert op LEGO® en het leerproces tot een plezierige team activiteit maakt.
Daarbij passen Agile werken en LEGO® zeer goed bij elkaar. Als er iets niet werkt, kan je het in iteraties gemakkelijk steeds verder verbeteren.

Wat ga je doen?

young-engineers-lego-challenge1-150x150De dag begint met een korte introductie van de meest belangrijke SCRUM begrippen en daarna gaan we gelijk aan de slag met een LEGO® Bouw project. Natuurlijk gaan we dit project aanpakken volgens de SCRUM filosofie. De instructeur zal alle begrippen de revue laten passeren terwijl de deelnemers gemotoriseerde werkende bouwmodellen in elkaar zullen gaan zetten en verbeteren.

Voor meer informatie kan je het onderstaande formulier invullen:

Bricks Challenge SCRUM

franchise LEGO naschools