google-site-verification: google86dc49fc76cfe84d.html

Machinebouwkunde Verrijkingsprogramma’s

Waarom e² machinebouwkunde?

DSC_6676 We zijn ervan overtuigd er in de dagelijkse omgang met kinderen te weinig aandacht wordt besteedt aan bouwkundige en mechanische elementen. Gedurende hun vroege ontwikkelingsjaren, finetunen kinderen kun motorische vaardigheden om alledaagse activiteiten uit te kunnen voeren. Het programma helpt hen zich te realiseren dat er verscheidene manieren zijn om een probleem te benaderen en op te lossen, en hoe ze uit die manieren de beste keus kunnen maken.

Afgezien van het vanzelfsprekende feit dat bouwkundige vaardigheden en leren essentieel zijn, is het idee achter het “Forceer het niet” systeem om het zelfbewustzijn, het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid van de kinderen te versterken.

De onderwerpen die worden behandeld tijdens onze

Machinebouwkunde Verrijkingsprogramma’s

Fundamentele en complexe wiskunde:11-225x300

De integratie van het ontwerpen en bouwen van modellen ligt bij de berekeningen van energie transformaties en dat biedt de Young Engineers instructeur de gelegenheid om de basis van wiskunde door te nemen, van optellen en aftrekken tot exponenten. 

Krachten en principes in natuurkunde:

Enkele van de natuurkundige principes die worden behandeld: middelpuntvliedende en middelpuntzoekende krachten; de kracht van traagheid; potentiële energie; actie en reactie; drijfvermogen; draaipunten; steunpunten; gewichtsverdeling; impulsmomenten; en nog veel meer.

]