Home / Uncategorized / Robo Bricks workshops in de Bibliotheek Zuid Kennemerland

Robo Bricks workshops in de Bibliotheek Zuid Kennemerland

Op woensdag 3 januari organiseren wij in samenwerking met de bibliotheek Zuid Kennemerland twee Robo Bricks workshops. Tijdens deze workshops maak je op een spelende manier kennis te laten maken met mechanische en software ontwikkeling. De workshop stimuleert oplossend nadenken en het implementeren ervan met behulp van de LEGO® We-Do programmeer taal. Tijdens de workshop bouw je een robot of machine van LEGO®onderdelen en programmeert deze om het tot leven te wekken. Natuurlijk ga je ook je bouwmodel verbeteren en samen ermee spelen.

Er is een workshop van 10:30 – 12:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32, 2011 XP Haarlem) en een workshop van 14:30-15:00 uur in de Bibliotheek Bloemendaal (Korte Kleverlaan 9, 2061 ED Bloemendaal). Aanmelden kan via de website van de bibliotheek.

Ben je na het volgen van de workshop nou enthousiast over robotics en programmeren? Schrijf je dan in voor de acht-weekse cursus in het Kinderkookkafe in Amsterdam. Tijdens deze cursus ga je elke week een nieuw model bouwen en deze door het te programmeren tot leven wekken! Meer informatie en om in te schrijven kijk op onze website.

Probeer ook

ALLEEN VOOR LEERLINGEN VAN SCHREUDER – Bricks Challenge Schreuder

Deze cursus is alleen toegankelijk voor leerlingen van Schreuder. In september start een serie van 10 …