google-site-verification: google86dc49fc76cfe84d.html

Sponsoring

Young Engineers heeft als doel zoveel mogelijk kinderen in Nederland structureel te bereiken met wetenschap, techniek en programmeren uit alle lagen van de bevolking.

Young Engineers kan landelijke dekking snel bewerkstelligen in tegenstelling tot de officiële instellingen met plannen voor 2020 en 2030 (kinderen die nu 8 jaar en ouder zijn, zitten dan niet eens meer op de basisschool!).

Daarom zijn we opzoek naar sponsoren die ons kunnen helpen om nog veel meer kinderen kennis te laten maken met wetenschap, techniek en programmeren. Ook zou het fantastisch zijn om nieuwe les programma’s aan te kopen om meer leeftijdsgroepen gaan bereiken en een trainings- en les centrum openen om heel Nederland te kunnen upgraden.

Kom kijken en zie het effect dat we hebben

Natuurlijk is iedereen van harte welkom om een les te bezoeken. We doen ook veel grote evenementen door heel Nederland zoals workshops voor de Andre Kuipers College tour, MegaCodeDojo, The Next Woman innovation Summit, Campus(Utrecht) en doen veel in samenwerking met Codestarter (samenwerking van Google en Nemo Science Museum).

Help ons groeien en zoveel mogelijk kinderen te bereiken

Er staan schattingen van bedragen achter enkele items die ons snel vooruit zouden helpen maar natuurlijk gaat het doel om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met wetenschap, techniek en programmeren voor alles. Dus weet je een betaalbare pop up locatie in Amsterdam waar we tenminste een jaar een training en les centrum kunnen openen dan zou ons dat ook geweldig helpen!

Sponsor_bricks_01

Sponsor_bricks_02

Sponsor_bricks_03

Sponsor_bricks_04

Sponsor_bricks_05

Sponsor_bricks_06

Sponsor_bricks_07


Sponsoring