Franchisenemers gezocht

 

Wil je graag voor jezelf beginnen en iets doen met een toegevoegde maatschappelijke waarde? Wil je een eigen bedrijf, maar vind je het fijn als er een grotere organisatie is die opereert met een bewezen concept, waar je terecht kunt voor advies?

Heb jij het in je?

Bij Young Engineers zijn we op zoek naar ondernemers met passie voor het enthousiast maken van kinderen om te gaan bouwen, maken en creëren. We willen kinderen structureel laten zien hoe leuk wetenschap, techniek en programmeren kan zijn en zijn op zoek naar ondernemers die onze succesvolle formule willen starten in de verschillende nog beschikbare gebieden zoals Hilversum, Eindhoven, Den Bosch, Maastricht, Enschede, Amersfoort, Zwolle, Emmen, Groningen, Leeuwarden…

De educatieve doelstellingen worden behaald door middel van de LEGO® bouwdozen die speciaal door Young Engineers zijn ontworpen. Wetenschappelijke principes worden, in combinatie met experimenten en verbeeldingsvolle verhalen, op een leuke en toegankelijke manier gedemonstreerd.

 
 

Waar staat Young Engineers voor?

  • Bewezen succesformule sinds 2008.
  • Actief in meer dan 45 landen en 100 franchisees.
  • Gebruik maken van elkaars ervaringen.
  • Gezamenlijke marketing.
  • Continue ondersteuning en coaching.
  • Leukste structurele jaar programma over wetenschap en techniek dat er is.
  • Verschillende vervolg les programma’s waaronder programmeren voor kinderen.
  • Naast les programma’s ook geweldige workshops, verjaardagsfeestjes en zomer/vakantiekamp programma’s.
 

Volledige ondersteuning

De franchisenemer zal zijn werkzaamheden uitvoeren op een exclusief gebied en volledige steun ontvangen van e² Young Engineers. De franchisenemer zal regelmatig op de hoogte gehouden worden over alle innovaties en ontwikkelingen met betrekking tot de franchise wetenschap en techniek en de educatieve franchise markt, terwijl we alle mogelijke ondersteuning bieden op het gebied van professionele kwesties, waaronder marketing, management, personeel en werkzaamheden.

franchise education

Je zult ondervinden dat het niet nodig is om een nieuw bedrijf uit het niets op te bouwen. Slechts een minimale investering biedt je de mogelijkheid om een succesvol bedrijf te starten, uiteraard met de professionele en financiële ondersteuning van ons bedrijf.

Het bedrijf zal elke franchisenemer voorzien van toegang tot onze unieke educatieprogramma’s, onze speciale Young Engineers kits, georganiseerde lesprogramma’s, modelbouw instructies en procedurele handleidingen. Het doel van onze groep is het verspreiden en verhogen van het aantal franchisenemers door heel Nederland, en zo kinderen te helpen om op een prettige manier te leren en franchisenemers de kans geven om er goed van te kunnen leven.

 

Neem contact op voor meer informatie:

 
[gravityform id=”100″ title=”true” description=”true”]