Young Engineers visie

“Kinderspelletjes zijn veelzeggend;

Ze hebben een ongelofelijk belangrijke rol bij het vormen van het leven van het kind” 

– e² Young Engineers –

De focus bij e² Young Engineers ligt op de toekomstige generaties van ingenieurs en wetenschappers. Voor een voorspoedige, ondernemende, hi-tech economie, is het van vitaal belang dat het educatiesysteem hooggeschoolde professionals blijft produceren. Met andere woorden, als we willen dat de ‘Start-up Nation’ gaat opbloeien, moeten we ervoor zorgen dat de geesten en talenten die nodig zijn uit onze scholen, hogescholen en universiteiten blijven stromen.

Ons initiatief draaide altijd om het opzetten van een originele en ongeëvenaarde benadering van het assisteren van de ingenieurs van morgen, door het creëren van boeiende educatieve oplossingen waarmee al vroeg begonnen kan worden.

 

Onze verrijkingsprogramma’s bieden een introductie in de wereld van bouwkunde, natuurkunde en wiskunde. Door het aanbieden van een stimulerende omgeving voor het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden, streven we ernaar om elk kind ter wereld de kans en het zelfvertrouwen te geven om een uitdagende wereld in te stappen.