Activiteiten voor volwassenen & senioren

Wie kent LEGO® nu niet?

Iedereen kent en herinnert zich de ervaring van het bouwen met LEGO®. De populaire bouwstenen bestaan al sinds 1942, en zorgen nog steeds bij zowel jongeren als degenen die in hun hart jong zijn voor urenlang speelplezier. Er zijn er maar weinig die nooit het plezier hebben ervaren van het spelen met LEGO®, en dat is dan ook de reden dat het vandaag de dag nog steeds één van de meest gespeelde spellen is. 

Teambuilding met Lego 

Breng de verbeelding en creativiteit terug in de eigen organisatie door een Young Engineers Pro workshop. De bedoeling is om in een creatieve setting met een team van collega’s te bouwen met technisch LEGO® terwijl een coach je helpt waar nodig. We bieden een onvergetelijk, hoogstaand, humorrijk programma met wedstrijdelement!

Workshops voor Senioren

De speciale Young Engineers activiteiten voor ouderen combineren een geweldige gameplay ervaring met heel veel glimlachen. Elke deelnemer ontvangt de unieke Young Engineers LEGO® stenen kit en een instructieblad met grote afbeeldingen, die het constructieproces beschrijven. Begeleid door een gecertificeerde e² instructeur bouwen de deelnemers een fascinerend gemotoriseerd LEGO® model. Dit is ongetwijfeld één van de meest plezierige en memorabele activiteiten voor alle leeftijden. 

Workshops voor Senioren & Kleinkinderen 

Nodig je kleinkinderen uit voor een leuke LEGO® modelbouw workshop! Gedurende anderhalf uur zullen grootouders en hun kleinkinderen een cool elektrisch Lego model bouwen – en er vervolgens mee spelen en het upgraden. Naast een educatieve ervaring voor de jongere generatie, biedt dit beiden de gelegenheid om wat quality time met elkaar door te brengen. Onze LEGO® workshops voor ouderen worden gegeven door een geduldige en empatische instructeur, die speciaal voor seniorenactiviteiten door Young Engineers is getraind. 

Ouder & Kind Dag

Een speciaal evenement waarbij ouders en kinderen een elektrisch model bouwen, en ondertussen een onvergetelijke ervaring delen!

Voor meer informatie en locaties kan je een Young Engineers in jouw buurt benaderen Contact Pagina
Neem contact op